Permanent Makeup

Introduktion til Permanent makeup

Permanent makeup er en teknik, hvor man anvender enten speciel designet knive  eller nålepatroner til pigmenteringen (også kendt som mikropigmentering) til Øjenbryn, og Eyeliner. 

Permanent Makeups blæk/farver er special lavet til at ligne normal makeup, og den færdige behandling vil få looket til at se perfekt ud, og det er selvom man har lige dyrket sport, lang dag på arbejdet eller været ude at svømme. Permanent Makeup vil altid forblive perfekt!  

Hvad er muligt med permanent makeup?

Der er ingen grænser for brugen af permanent makeup, om det er læber, eyeliner eller øjenbryn, så kan alt ændres efter lyst. Om man vil have ændret ansigtsformen eller udtryk, så er det muligt med permanent makeup. Alt hvad der er muligt med normalt makeup er muligt med permanent makeup.

Hvad er forskellen fra en tatovering?

Forskellen mellem en almindelig tatovering, som er tydelig resten af livet, så forsvinder permanent make-up over tid langsomt. Normalt så vil makeup’en/mikropigmenteringen  holde sig 2-5 år afhængigt af behandlingen. Normalt så holder Gamskær Permanent 3D bryn 5 år og ved vores Permanent Eyeliner er det 5 år. Under normale omstændigheder, så skal man efter 1-2 år have et re-touch, hvor man genopfrisker pigmenteringen. Hos os foretrækker vi, at vores 3D Bryn bliver genopfrisket efter 6-12 måneder, og Eyeliner  bliver genopfrisket efter 1 år. For at man altid har skarp permanent